Οι Δύο Πύργοι

Οι Δύο Πύργοι

Μετά την ξαφνική επίθεση των στρατιωτών Ορκ, η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού διαλύεται. Κανείς πλέον δεν ξέρει τι θα γίνει με την αποστολή τους. Θα καταφέρει ο Φρόντο, ο Δαχτυλιδοκουβαλητής, μαζί με τον πιστό του υπηρέτη τον Σαμ να φτάσουν στη χώρα του εχθρού και να καταστρέψουν το πανίσχυρο Δαχτυλίδι; Και θα βρεθούν ξανά άραγε όλοι μαζί; Οι Δυνάμεις του Κακού τους παρακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Ιδιαίτερα ο τρομερός μάγος Σάρουμαν...

Ο δεύτερος τόμος της τριλογίας Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ. Το αριστούργημα του Τόλκιν για τη θρυλική συντροφιά των Χόμπιτ, τον Άρχοντα του Σκότους και το πανίσχυρο Δαχτυλίδι. Η αιώνια μάχη του Καλού και του Κακού μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας...

Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας βρίσκει την Συντροφιά του Δαχτυλιδιού διασπασμένη λόγω των γεγονότων στο τέλος του πρώτου βιβλίου, όπου κάθε ήρωας μας ακολουθεί το δικό του δύσκολο μονοπάτι προς την Αποστολή του.

Ό Άραγκορν, ο Λέγκολας και ο Γκίμλι κατευθύνονται προς το Ροάν για να ζητήσουν τη συνδρομή του Βασιλιά Θεοντέν στον Πόλεμο εναντίον του Σόρον. Φτάνοντας όμως στο Χρυσό Παλάτι βρίσκουν το Βασιλιά υποχείριο του Γκρίμα και σε κατάσταση που δεν του επιτρέπει καν να σηκωθεί από τον Θρόνο του.

Ο Πίπιν και ο Μέρι είναι ακόμα αιχμαλωτοί των Ούρουκ-Χάι, της νέας ράτσας Ορκ που δημιουργήσε ο Σάρουμαν στα υπόγεια του Ισενγκαρντ, δεν αργούν όμως να καταφέρουν να ξεφύγουν και να βρουν καταφύγιο σε ένα παρακείμενο δάσος. Το δάσος των Εντ όμως δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Ο Φρόντο και ο Σαμ έχοντας αποκοπεί με δική τους πρωτοβουλία από της υπόλοιπη Συντροφιά συνεχίζουν μόνοι τους το ταξίδι προς τη Μόρντορ, μη θέλοντας να παρασύρουν στον όλεθρο και τους φίλους τους. Ένας γνώριμος όμως από τα παλιά κάνει σύντομα την εμφάνιση του.

Και ο Γκάνταλφ ταξιδεύει στο Σκοτάδι...



Εδώ μπορεί να τοποθετηθεί ο,τιδήποτε. Ελεύθερος χώρος.