Η Επιστροφή του Βασιλιά

Η Επιστροφή του Βασιλιά Συγγραφέας: Μάχλης Κώστας

Η αποστολή του Φρόντο και των συντρόφων του φαίνεται καταδικασμένη να αποτύχει. Ο Φρόντο, ύστερα από μια τρομερή μάχη, μεταφέρεται ναρκωμένος από τους Ορκ στον πύργο τους. Ο Σαμ, ο πιστός του υπηρέτης, τους καταδιώκει αλλά πέφτει λιπόθυμος μπροστά στην πόρτα του πύργου. Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, διασκορπισμένη πλέον, αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους εχθρούς. Θα καταφέρουν να συναντηθούν και πάλι και να ολοκληρώσουν την αποστολή τους; Ευτυχώς που ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος έχει ένα φοβερό σχέδιο για να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι στη Μόντορ, τη χώρα του Εχθρού, και να φέρουν το τέλος της Μεγάλης Σκοτεινιάς.

Ο τρίτος τόμος της τριλογίας Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ. Το αριστούργημα του Τόλκιν για τη θρυλική συντροφιά των Χόμπιτ, τον Άρχοντα του σκότους και το πανίσχυρο Δαχτυλίδι. Η αιώνια μάχη του Καλού και του Κακού μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας...

Η Επιστροφή του Βασιλιά κλείνει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τηνς τριλογία και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βιβλία της φανταστικής λογοτεχνίας όλων των εποχών. Οι ανεξάρτητες πλοκές ενώνονται και πάλι και κάθε ήρωας μας βρίσκει πια την θέση του στα γεγονότα και στις εξελίξεις. Κανενός η μοίρα δεν είναι ασήμαντη και όλοι παίζουν το ρόλο τους στην Ιστορία αλλά και την Κοινωνία της Μέσης Γης.Εδώ μπορεί να τοποθετηθεί ο,τιδήποτε. Ελεύθερος χώρος.